Hva er nettsky og Office 365?

Home
Office 365 innhold
Hva er nettsky og Office 365?

Hva er nettsky og Office 365?

Nettsky, cloud, skytjenester. Hva betyr disse ordene, og hva gir det deg? Office 365 og lignende tjenester endrer ikke bare måten vi jobber på, det setter også sitt preg på språket. Gamle ord får nye meninger og nye ord dukker opp. Noen engelske ord sniker seg også inn i det norske språket.

Her er en ordliste over ord som vi har utarbeidet for å hjelpe deg å bedre forstå hva Office 365 gir.

Hva er nettsky og Office 365?

  1.  Cloud: (Nettsky), En måte som dataprogrammer og tjenester leveres over Internett til en enhet som for eksempel PC eller mobiltelefon i stedet for via programvare i en boks. Setninger som “web-basert”, “cloud-basert” eller software-as-a-service (SaaS) betyr i utgangspunktet det samme.
  2. Virtuelt samfunn: Dette er en gruppe mennesker som deler informasjon på online steder, for eksempel et forum. Office 365-samfunn nettstedet er en aktiv portal med blogger, wikier, et forum og feilsøking. Her kan du samhandle med produktet eksperter på Microsoft og andre Office 365 brukere, inkludert kunder og partnere.
  3. Kiosk: Kiosk arbeidere er “kontorløse”, eller butikkarbeidere og andre som bruker delte datamaskiner. Se hvordan New Belgium Brewing, en Office 365 kunde, støtter sine kontorløse arbeidere.
  4. Tilstedeværelse: Tilstedeværelse, forteller folk din online tilgjengelighet. For eksempel, hvis du er i et møte, er “tilstedeværelse” status rødt, noe som indikerer at du er opptatt. Du kan lære mer om ulike måter å administrere din tilstedeværelse med Microsoft Lync, og hvordan den er integrert i Office 365-tjenester her.
  5. Dashboard: I likhet med det som er i bilen, er et dashboard én skjerm som viser status for alle Office 365-tjenester og verktøy i sanntid. Du vil også se dette referert til som en administrasjon brukergrensesnitt. Se en video om Office 365 administrasjon for å lære mer.

prinsippet bak nettsky

 

I “gamle dager” flyttet vi filer og dokumenter mellom enheter med en diskett eller minnepenn. Nå kobler vi oss til en skytjeneste via internett med den enheten vi ønsker for å få tilgang til den informasjonen vi trenger.

Skal vi hjelpe deg i gang med Office 365, velg en av ProCloud sine 3 pakker:

office 365 pakker procloud

  • Velg din plan

  • Antall brukere
  • Epost lagring
  • Office på 5 enheter
  • Epost med ditt navn

Telefon: 920 10 803

Epost: kontakt@procloud365.no

Hva er nettsky og Office 365? by

There are no comments yet, but you can be the first



Leave a Reply



Noen av våre bedriftskunder

office365 kunder smb

Tilbud fra nettbutikken

Kontakt oss om du trenger flere svar

Send inn dette skjemaet så hører du fra oss innen 1 dag.

Eller ring 92010803

Vi ønsker:





Legg oss til som din Office 365 partner:

office 365 gratis tips

Vi mottar en liten fee fra Microsoft. Du får mer gratis informasjon.

Hva er nettsky og Office 365? by
ProCloud As

Her er vi

Click to open larger map

Kundene våre er i hele Norge