Den beste gratis Office løsningen er antagelig Office Web Apps

Home
Office 365 alternativer
Den beste gratis Office løsningen er antagelig Office Web Apps

Den beste gratis Office løsningen er antagelig Office Web Apps

Er du på jakt etter gratis Office? Office Web Apps er verdt å se nærmere på. Det mangler ikke på alternativer til Office. Det er flom i markedet på løsninger med ulike nivåer av funksjonalitet og ulike brukeropplevelser. Så kommer det store spørsmålet, kan disse gratis tilbudene erstatte Microsoft Office?

Det overfylte app -Er markedet kan skape forvirring for kunder, men realiteten er, det beste gratis alternativ til Office er Office – Office Web Apps. Office Web Apps er en gratis versjon av Office- programmene du allerede kjenner og med samme velkjente brukeropplevelsen du ønsker. Og de er det beste alternativet. Her er hvorfor:

Office web Apps er komplett

Med Office Web Apps , kan du opprette, redigere og dele Word, Excel, PowerPoint og OneNote -filer. I stedet for å dekke bare ett behov, Office Web Apps gir en komplett suite – alle med en konsekvent brukeropplevelse og funksjonalitet som fungerer på tvers av programmene.

Office Web Apps virker hvor som helst

Enten du er en PC , Mac , iOS eller Android fan og om du bruker en touch-enhet eller mus og tastatur, Office Web Apps fungerer på tvers av alle enheter og nettlesere. Office Web Apps lever i skyen, slik at du kan få tilgang til dine filer og dokumenter fra hvor som helst og hva som helst. Innholdet er alltid synkronisert og tilgjengelig på tvers av alle enheter .

Office Web Apps er lett å bruke.

Office Web Apps har utseendet som Microsoft Office, slik at du allerede vet hvordan du bruker dem . Office sørger alltid for at innholdet, formatering og funksjonalitet forblir intakt . Når du deler dokumentene med andre forblir innholdet intakt.

Office Web Apps er delbart.

Deling via SkyDrive og SkyDrive pro på SharePoint er enkelt , og det integreres tett med Office. Slik at du kan jobbe med andre mennesker uten versjons-kontroll problemer eller å måtte bruke en ekstra fil-lagring og deling.

Office Web apps er bunnsolid … og vil alltid bli bedre.

Titalls millioner av mennesker  bruker allerede Office Web Apps. Microsoft lytter på tilbakemeldinger og forbedrer kontinuerlig Office Web Apps. Hvis du ikke har prøvd Office Web Apps i det siste kan det være lurt å ta en ekstra titt. Det har vært mange forbedringer til produkt-suiten for å gjøre den mer intuitiv, touch-vennlig og mer sømløs med Office-opplevelsen.

Det er verdt å merke seg at  siden Office Web Apps er nettleser-basert, gjør den ikke alt Office 2013 eller Office 365 gjør. Noen av de mer kraftige funksjonene krever desktop-versjonen av Office, men Office Web Apps er en god løsning for mange mennesker. Og et bedre alternativ enn de andre alternative gratis-løsningene

Hvis du leter etter et gratis alternativ til Office – eller bare er ute etter en praktisk måte å få tilgang til filer når du er på farten – gi Office Web Apps et forsøk. Vi tror du vil like det du ser.

Office web Apps for for hjem og studenter

Office Web Apps ligger på Skydrive. Logg deg på din Hotmail, Outlook.com eller Skydrive.com konto og kom i gang.

Ønsker du Ordentlig Office i tillegg til Office Web Apps?

Her er tilbud for hjemmebrukere:

Studenter får enda rimeligere Office, med Office 365 University

Med Office 365 får du ekstra mye lagringsplass på SkyDrive. Da har du full Office på PC-en, og alltid tilgang til dokumentene dine fra andre enheter. For eksempel fra et nettbrett når du er på reiser eller sitter på forelesningens-salen.

Office web apps for bedrifter

Office Web Apps er inkludert i SharePoint Online og SkyDrive Pro. Det gjør dine dokumenter tilgjengelig og du kan være mobil og fokusert. Noen brukere trenger kanskje bare Office Web Apps. De bør velge Office 365 Small Business eller Office 365 Enterprise E1. Denne fleksibiliteten gjør Office 365 til et overlegent førstevalg for bedrifter som har det travelt og vil spare penger.

SharePoint + Office Web Apps gir din bedrift gevinst, snakk med oss så hjelper vi deg i gang.

Office Web Apps heter nå Office Online,

Kilder:

Denne artikkelen er inspirert av Blogg-teamet til Microsoft

Den beste gratis Office løsningen er antagelig Office Web Apps by

There are no comments yet, but you can be the firstLeave a ReplyNoen av våre bedriftskunder

office365 kunder smb

Tilbud fra nettbutikken

Kontakt oss om du trenger flere svar

Send inn dette skjemaet så hører du fra oss innen 1 dag.

Eller ring 92010803

Vi ønsker:

Legg oss til som din Office 365 partner:

office 365 gratis tips

Vi mottar en liten fee fra Microsoft. Du får mer gratis informasjon.

Den beste gratis Office løsningen er antagelig Office Web Apps by
ProCloud As

Her er vi

Click to open larger map

Kundene våre er i hele Norge